Lucka 1



Bakom lucka 1 döljer sig...



DARDAN REXHEPI!
En himmelsblå nykomling och anfallare.

MFF-julkalandern gör debut här på min blogg idag , men det är en minidebut i jämförelse med den Dardan gjorde i allsvenskan.

Pågen avgjorde då tidernas match mellan Malmö FF - Helsingborgs IF på Stadion, den 15 september och är sedan dess allas våran derbyhjälte med ett skrivet kapitel i historieböckerna .


Men vägen dit då?

Det var inte länge sedan Dardan kom till MFF's juniortrupp efter en tid i Lunds BK. Men han hade siktet på ännu högre höjder och pricksäker som han är så kom han snart med i Malmö FF's A-lagstrupp, där han blev något av en bänknötare men som dock besatt värdefulla talanger, som vi alla vet idag.

"Han lirar ju juniorfotboll i vanliga fall." - Någon som känner igen detta citat? Det var vad som trillade ut ur en av kommentatorernas munnar efter att Dardan pressat in 1-0-målet i derbyt. Denna man var nog lika chockad över den unge Malmö FF:arens debutmål, som vi alla var. Sicken högoddsare!

Men nu har den 18 år "gamla" och ödmjuke pågen visat prov på sina dyrbara talanger och inget tvivel råder kring om han platsar i den himmelsblå tröjan. Klart han gör!

Efter derbyt har han gjort viktiga och energifyllda inhopp som bidragit till många fina anfall, mål och vinster. Han är någon som förmodligen kommer få allt mer speltid till kommande säsong. Eller vad tror ni?

Dardan Rexhepi har alla möjligheter att uppnå sin dröm. Att bli bäst!


Kommentarer
Postat av: Stadiongatan

Dardan har det mesta. Storlek, styrka, snabbhet, bra skott etc. Nickade ju t o m in ett mål mot BP.



Hur spännande spelare som helst.

2010-12-01 @ 19:44:10
URL: http://stadiongatan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0