Skön rödblå seger

7-4 till de rödblå bandyspelarna från byn. Underbar seger efter ett par något för partiska domare till motståndarnas fördel. Vi i klacken blev mer röda än våra halsdukar där vi stod och skådade de felaktiga domarbesluten.

Dock var vårat bondelag starkt och slagkraftigt nog för att kamma hem segern. Även om det såg en aning avslaget till och från.

Dagens bästa spelare :

*** Fredrik "Tårtan" Åström - Grym både framåt och bakåt. Sköter dig utmärkt som libro. Snygg och kontrollerad bollhantering. Gjorde dagens första mål. Nyckelspelare på högsta nivå!

**   Daniel Liw - Fart i grillorn och en fladdrande tröja som vanligt. Bidrog i många heta anfall och satte ett och annt mål. Skönt att se dig hel och ren!

*    Anders Svensson - Förstklassig målvakt med känsla för vart stolparna finns. Snygga räddningar och bra lagkamrat.

Det är självklart svårt att plocka ut så här få spelare då alla i laget behövs. Men dessa stack ut lite extra idag.

Jag fortsätter imponeras av Simon Jansson. Helt klart en junior som har förmågan att kunna bli hur bra som helst. Just nu ser jag en blandning av Daniel Liw och Per Hellmyrs i honom, vilket helt klart är positivt. 

Kändes bra att besöka arenan också. Det var ett skönt tryck i klacken och bra hålligång hela 90 minuter. Hoppas spelarna kände stödet.

På onsdag väntar Uppsala, Sirius och Studenternas för de rödblå. SM-final-känsla redan i november kan ju både ha sina för-och nackdelar. Men hoppas på det bästa.

Heja byn!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0